Over VEILIG

Het Nederlandse merk VEILIG biedt een compleet assortiment beveiligingsproducten voor ramen en deuren. Al het VEILIG hang- en sluitwerk is SKG-gecertificeerd en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) waardoor de producten de meest optimale bescherming bieden tegen inbraak.

VEILIG winkelschappen

VEILIG biedt een complete winkelinrichting op het gebied van hang- en sluitwerk aan. Het assortiment bestaat uit onder andere veiligheidsbeslag, insteeksloten, cilinders, scharnieren, oplegsloten, meerpuntssluitingen, binnendeursloten, binnendeurbeslag en diverse raambeveiligingsproducten.

VEILIG consumentenverpakkingen

Het VEILIG hang- en sluitwerk is verpakt in stevige plastic blisters om de beveiligingsproducten te beschermen tegen krassen of andere transpostschade. Bovendien zijn de blisters voorzien van duidelijke pictogrammen. Als consument kun je hierdoor snel en eenvoudig de belangrijkste specificaties zien en producten met elkaar vergelijken.

De producten worden compleet met bevestigingsmaterialen geleverd en zijn voorzien van een uitgebreide montagehandleiding middels een QR-code.

Voordelen in het kort:

  • Hersluitbare stevige klapblisters

  • Duidelijke informatie middels pictogrammen

  • QR-code voor alle montagehandleidingen

Dealer worden?

Wilt u een compleet assortiment aan beveiligingsproducten voor ramen en deuren aanbieden in uw winkel? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons VEILIG hang- en sluitwerk winkelconcept.