Ongeveer 70% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Een gelegenheidsinbreker werkt met eenvoudig materiaal zoals een koevoet of schroevendraaier. Hij komt pas in actie als hij een huis ziet waar hij op eenvoudige wijze naar binnen kan. Vervolgens wil de gelegenheidsdief maar één ding: snel zijn slag slaan. Een inbraakmethode die momenteel veel voorkomt is de ‘Bulgaarse’ methode ofwel cilindertrekken:

[ux_banner height=”600px” bg=”#000″ youtube=”ieqjB4M-tMw”]

[text_box width=”40″ width__sm=”60″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Maak het inbrekers niet te makkelijk…

[divider]

Binnen in 30 seconden!

[divider]

[/text_box]

[/ux_banner]

Vergeet niet dat de ramen en deuren in uw huis één van de belangrijkste toegangspunten zijn voor indringers. Met name achterdeuren blijken een stuk slechter beveiligd dan voordeuren en zijn een makkelijk doelwit voor inbrekers. U kunt uw deuren op allerlei manieren beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, een kierstandhouder en een bijzetslot.

Het verbeteren van de veiligheid zorgt ervoor dat de inbreker extra tijd nodig heeft om toegang via het raam of de deur te forceren. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het uiteindelijk zullen opgeven.

Ons assortiment ‘Deurbeveiliging’ wordt regelmatig uitgebreid en bestaat uit onder andere:

[ux_product_categories style=”bounce” slider_nav_style=”simple” columns=”5″ ids=”54,65,72,222,105″ image_height=”100%” text_size=”small” text_hover=”invert”]