Over VEILIG

Bescherm uw woning tegen inbraak met producten van VEILIG! Met een goede beveiliging van ramen en deuren verkleint u het risico op diefstal. Het Nederlandse merk VEILIG biedt een compleet assortiment beveiligingsproducten waarmee u eenvoudig een veilige woonomgeving creëert.

SKG-gecertificeerde producten

Het VEILIG assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan SKG-gecertificeerde producten. Een SKG-keurmerk geeft aan dat het hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. VEILIG producten bieden dan ook een uitstekende bescherming tegen inbrekers! Lees meer…

Politiekeurmerk Veilig Wonen

VEILIG producten voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit kwaliteitskeurmerk staat voor een goede inbraakpreventie en sociale veiligheid. Wanneer uw woning PKVW-gecertificeerd is, zal de inbreker meer tijd nodig hebben om binnen te komen. Heeft u zeer gedateerd hang- en sluitwerk? Dan loopt u zelfs 90% meer risico op een woninginbraak. Lees meer…

Buitendeuren

Met gecertificeerd hang- en sluitwerk zorgt u voor een optimale beveiliging van uw buitendeuren. In het VEILIG assortiment vindt u alle onderdelen om uw buitendeuren stijlvol en bovendien veilig af te werken. In het assortiment vindt u veiligheidsbeslag, SKG-gecertificeerde cilinders, veiligheidsscharnieren en veiligheidssloten in diverse uitvoeringen.

Daarnaast kunt u uw buitendeuren stijlvol afwerken met een VEILIG briefplaat of beldrukker. De producten zijn ook leverbaar in een mart zwarte uitvoering.

Binnendeuren

Met het binnendeurbeslag van VEILIG werkt u uw binnendeuren stijlvol af. U heeft de keuze uit complete garnituren (waarbij de deurkruk op het schild is gemonteerd) of een losse kruk met rozet. Dankzij het ruime assortiment heeft u voor elk interieur een passend product. Zo is het binnendeurbeslag verkrijgbaar in diverse designs en afwerkingen zoals aluminium, kunststof of mat zwart deurbeslag! VEILIG biedt ook diverse sloten voor uw binnendeuren, denk aan een loopslot, kastslot of een vrij- en bezetslot voor bijvoorbeeld uw toilet of badkamer.

Deurbeslag monteren

Voordat u deurbeslag aanschaft is het belangrijk dat u de PC-maat, deurdikte, gatenprofiel en draairichting van de deur bepaald.

Ramen

Wilt u voorkomen dat ongewenste personen uw woning betreden via het raam? Het merk VEILIG biedt een ruim assortiment beveiligingsproducten voor het beveiligen van uw ramen.

Veilig ventileren met het raam op een kier? Met VEILIG raamboompjes, raamuitzetters of een barrièrestang kunt u uw raam met een gerust hart open laten staan.

Bovendien vindt u in het assortiment ook diverse raamsloten.

Overig

Met VEILIG hangsloten beschermt u eenvoudig uw spullen. Een tuindeur extra op slot doen of uw bagage extra beschermen tijdens een citytrip? Met een hangslot van VEILIG weet u zeker dat uw spullen veilig in de tas blijven zitten.

De hangsloten zijn beschikbaar in diverse maten en modellen, zoals een standaard hangslotbeugel of een discus. U opent de sloten eenvoudig met een sleutel.

Ook vindt u de VEILIG brandmelder in het assortiment.

Uw woning beveiligen met VEILIG producten?